Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Živa knjiga - Izvor univerzalne ljubezni

Author:
Cover:
Language:
Published:
30,00 
In stock
3830043280704
+
Add to wish list

Knjiga govori o tem, da Univerzum razpolaga z mnogo večjo inteligenco od naše in ve bolje od nas, kaj je za nas dobro in kako resnično zaživeti življenje.

Živa knjiga vas povezuje z absolutnim izvorom. Ker je ljubezen temeljno čustvo, ki ga človeška zavest lahko občuti, je najbližje izvoru življenja in edini možni prevodnik univerzalne informacije.

Kako deluje živa knjiga? Knjiga deluje na principu vzpostavitve povezave z Univerzumom. V Univerzumu je 720.000 energijskih frekvenc. Ljudje s svojimi čuti na zavednem nivoju sprejemamo samo 4: frekvence, ki jih zaznava naš vid, sluh, voh in otip. Vse ostale frekvence so odvisne od naših senzibilnih sposobnosti: t.i. jasnovidnost, jasnoslušnost itd...

Živa knjiga nam aktivira "antene", s katerimi lahko prestrežemo energijske frekvence, ki jih na zavedni ravni sicer ne prepoznavamo, kar pa ne pomeni, da jih ne "lovimo". Po stiku z Živo knjigo se nam v življenju pričnejo dogajati stvari, ki jih na zavedni ravni prepoznavamo kot spremembe v odnosih, okoliščinah, vsakdanjih situacijah itd., ki pa imajo skupen imenovalec: izjemen dvig intuicije.

Ljudje smo racionalna bitja in življenjsko izkustvo nam narekuje, da priznavamo in upoštevamo le stvari, ki jih kognitivno prepoznavamo. Knjiga deluje na nivojih, ki kognitivno niso prepoznavni! Dotik z Živo knjigo sproži pretok transcendentalne informacije, ki jo naš cogito ne more prevesti v nam prepoznavno obliko. Običajno je, da mi beremo knjigo - v tem primeru pa Živa knjiga bere nas.

Avtomatsko se vzpostavi povezava s tistimi frekvencami, ki so za naš življenjski program nujne. Človek potrebuje za svoje zdravje in srečo, torej, da se uresniči kot človek, dvoje: dovolj energije in pravilno informacijo. Živa knjiga nam posreduje informacije, ki naše energijsko polje reprogramira oz. programira v namen uresničitve svojega življenjskega programa. Živa knjiga se bere z dlanmi: dlani polagamo na strani. Pri tem izhajamo iz svoje intuicije: ali si izberemo poljubno stran ali pa gremo od začetka do konca knjige. Knjigo si lahko položimo tudi na solarni pleksus ali v primeru bolezenskih stanj na obolelo mesto. Priporočljivi čas uporabe knjige je od 15 do 20 min vsak dan, če je le mogoče ob istem času.

Preden pričnemo z branjem knjige, se umirimo in preberemo Veliki poziv. Gre za invokacijo mojstrov, ki jo je potrebno brati s tretjim očesom in na glas. Ob branju teksta bodite pozorni na dejstvo, da ima Veliki poziv tri dele, ki se navezujejo na tri centre na vzporedni sliki: Iz središča svetlobe, ki je v umu Boga, naj svetloba teče v um ljudi, naj se svetloba preliva na Zemljo ... Ob branju tega dela Velikega poziva tretje oko usmerite na spodnji del slike oz. lotosov cvet in se s snopom barv lotosovega cveta skozi tretje oko povežite s cvetom. Iz središča ljubezni, ki je v srcu Boga, naj ljubezen teče v srca ljudi, naj se Kristus vrne na Zemljo ... Ob branju tega dela Velikega poziva tretje oko usmerite na srednji del slike oz. srce in se skozi tretje oko z rožnato barvo povežite s tem srcem.

Iz središča Božanske volje naj cilj usmeri voljo ljudi, tisti cilj, ki mu zvesto sledijo Učitelji, naj ustvarijo svetlobo, ljubezen in moč - to je bodočnost na Zemlji. Ob branju tega dela Velikega poziva tretje oko usmerite v belo kroglo in se s snopom bele barve povežite s to kroglo, obenem pa si v mislih vizualizirajte, da se bela svetloba iz krogle preliva v vas in po vsej Zemlji. Veliki poziv je izjemno močna invokacija, ki vas bo umirila in aktivirala možnost transmisije energijskih frekvenc, ki jih potrebujete. Pri tem upoštevajte, da je potrebno umiriti misli oz. jih voditi. Misli usmerjajo našo voljo, dejanja in oblikujejo našo usodo! So najmočnejša energija, ki jo je potrebno enostavno kontrolirati oz. voditi v želeno smer: osredotočite se na svoje želje - aktivirali boste sprejemnike oz. antene za tisto, kar ste si v mislih oblikovali!

Če se boste osredotočili na probleme, težave in negativne izide, boste aktivirali pretok energij, ki vam bodo v vaše življenje pritegnili še več tovrstnih situacij. Pri tem upoštevajte, da Univerzum razpolaga z mnogo večjo inteligenco od naše in ve bolje od nas, kaj je za nas dobro. Pustite pretoku informacije prosto pot - ne informirajte vi Univerzuma, kaj potrebujete, Univerzum naj informira vas, da boste prepoznali, kaj je za vas dobro.