Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

42 DNEVNO ZDRAVLJENJE RAKA PO RUDOLFU BREUSSU

Published:
24,95 
Out-of-stock
9789619304518

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

Avtor v svoji knjigi omenja in predlaga navodila za pripravo čajev in juh za 24 vrst raka. Kura pomaga tudi pri drugih boleznih, kot so pljučna tuberkuloza, multipla skleroza in vnetje sklepov. Izvajanje te metode se priporoča vsem, tako rakavim bolnikom kot tudi zdravim ljudem. Kot je napisal Breuss v svoji knjižici, je kura primerna tudi kot spomladanska kura ali kura za čiščenje telesa.
Ta knjiga lahko služi kot priročnik za pravilno izvajanje Breussove metode. Gre za razširjeno in predelano izdajo knjige Rudolfa Breussa "Zdravljenje raka in levkemije".

Ta knjiga naj opogumlja. Avtor si želi, da rakavi bolniki o kuri ne bodo samo brali, ampak bodo na podlagi njegovih izkušenj in nasvetov kuro tudi sami naredili in ozdraveli. Jürgen H.R. Thomar, rojen 1938, je pred sedmimi leti spomladi 2004 uspešno zaključil kuro za zdravljenje raka po Breussu. Po tej kuri, s katero je premagal raka na prostati, je iz hvaležnosti do Breussa oblikoval spletno stran www.breuss-kur.de, ki je medtem požela veliko zanimanja po vsem svetu: od tedaj je spletno stran obiskalo mnogo več kot 100 000 uporabnikov. S stališča rakavega bolnikega se je Thomar vse intenzivneje ukvarjal z Breussovo kuro in sčasoma pridobil strokovno znanje, s katerim je lahko pomagal sebi in pozneje drugim ljudem. Od tedaj je lahko odgovarjal na številna vprašanja iz vsega sveta.

No posts found

Write a review