Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

42 Dnevno zdravljenje raka po Rudolfu Breussu

Leto izdaje:
24,95 
Ni na zalogi
9789619304518

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Dodaj na seznam želja

Avtor v svoji knjigi omenja in predlaga navodila za pripravo čajev in juh za 24 vrst raka. Kura pomaga tudi pri drugih boleznih, kot so pljučna tuberkuloza, multipla skleroza in vnetje sklepov. Izvajanje te metode se priporoča vsem, tako rakavim bolnikom kot tudi zdravim ljudem. Kot je napisal Breuss v svoji knjižici, je kura primerna tudi kot spomladanska kura ali kura za čiščenje telesa.
Ta knjiga lahko služi kot priročnik za pravilno izvajanje Breussove metode. Gre za razširjeno in predelano izdajo knjige Rudolfa Breussa

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek