Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Čustvena inteligenca

Author:
Cover:
Language:
Published:
29,00 
In stock
9789617118223
+
Add to wish list

Pojem čustvene inteligence je v psihološki praksi vse bolj uveljavljen in upoštevan, vendar velikokrat preveč laičnono razumljen in sprejet. Dr. Macuh v petnajstih poglavjih predstavlja raziskovalna področja in izkušnje s področij psihologije in sociologije, ki pomembno vplivajo na človeka kot posameznika in družbeno bitje.

Doc. dr. Jana Krivec


Pričujoča monografija spodbudi k širšemu razmišljanju, kako vključiti razumevanje čustvene inteligence skozi prizmo obstoječega znanja na področju razvoja osebnosti, temperamenta, značaja, motivacije, medosebnih odnosov, komunikacije, konfliktov in stresa, ki so s čustveno inteligenco nedvomno povezani in prepleteni. Poseben prispevek avtorja je, da s čustveno inteligenco skozi poglavja prepleta pomembne osebnostne plati življenja, zato je na koncu vsakega poglavja podan osebni pogled obravnavanega področja z vidika razumevanja čustvene inteligence.

Doc. dr. Marija Turnšek Mikačič

No posts found

Write a review