Dišeči stožci Backflow Satya Sai Baba Nag Champa 75g - za vzratno dimljenje

Write a review
3,90 
In stock
8904245402952
+
Add to wish list
Dišeči stožci s povratnim tokom dimljenja. Skozi zračne luknje dim odteka navzdol kot slap. Počasi tekoč tok dima ustvarja pomirjajoč učinek. Tega učinka ne boste dosegli na običajnih kadilnih podstavkih. Potrebujete poseben podstavek, ki omogoča dimljenje navzdol.

Kdo ne pozna slovitih Satya Sai Baba Nag champa dišečih palčk? Dišeči stožci so alternativa dišečim palčkam in ne vsebujejo bambusove palčke. Satya Nag champa dišavna mešanica je bila prva skrivna formula, ki jo je ustvarila družina Shrinivas Sugandhalaya. Pravzaprav lahko po vseh letih štejemo kadilo, ki nosi ime Satya Sai Babe, enega najbolj znanih duhovnih učiteljev našega časa, za najbolj priljubljeno kadilo na svetu.

Champa - čampa je čudovit cvet z izrazitim in močnim vonjem, zato je že od nekdaj sestavni del indijskih duhovnih obredov čaščenja. Drevo čampaka je večkrat omenjeno v starih svetih spisih, ne le zaradi svojega vonja ampak tudi lepote. Drevo je doma v Indoneziji, Indiji in najdemo ga tudi v drugih delih južne Azije.

Nag Champa dišeči stožci  so  narejeni iz zmesi cvetov, začimb in smol. Sinergija vseh sestavin ustvarija čudovito, pomirjujočo aromo.

Namen: aromatično kadilo je odlični pripomoček pri meditaciji in za doseganje stanj globoke sprostitve. S svojo sladko, a zemeljsko dišavo bo izboljšalo vsako razpoloženje!

Ključne note: zemeljsko, harmonizirajoče, pozitivno

Čas gorenja: cca 25 minut

Škatlica vsebuje
: 24 stožcev
Izdelano v Indiji.

Način uporabe: stožec položite na primeren podstavek za to kadilo in prižgite konico stožca. Ko zagori, počakajte 2-3 sekunde in nato upihnite plamen, da stožec sprostiti svojo aromo. Če se iz stožca ne začne takoj kaditi, ponovno prižgite konico in ponovite postopek. Počakajte nekaj sekund, preden ponovno ugasnete plamen.

No reviews found

Related products