Dišeči stožci Satya Sai Baba Nag champa

Ocenite izdelek
2,50 
Na zalogi
8908005960089
+
Dodaj na seznam želja

Kdo ne pozna slovitih Satya Nag champa dišečih palčk? Dišeči stožci so alternativa dišečim palčkam in ne vsebujejo bambusove palčke. Satya Nag champa dišavna mešanica je bila prva skrivna formula, ki jo je ustvarila družina Shrinivas Sugandhalaya. Pravzaprav lahko po vseh letih štejemo kadilo, ki nosi ime Sai Babe, enega najbolj znanih duhovnih učiteljev našega časa, za najbolj priljubljeno kadilo na svetu.

Champa - čampa je čudovit cvet z izrazitim in močnim vonjem, zato je že od nekdaj sestavni del indijskih duhovnih obredov čaščenja. Drevo čampaka je večkrat omenjeno v starih svetih spisih, ne le zaradi svojega vonja ampak tudi lepote. Drevo je doma v Indoneziji, Indiji in najdemo ga tudi v drugih delih južne Azije.

Nag Champa dišeči stožci  so  narejeni iz zmesi cvetov, začimb in smol. Sinergija vseh sestavin ustvarija čudovito, pomirjujočo aromo.

Vonj zemeljski, sladek
Namen Aromatično kadilo je odlični pripomoček pri meditaciji in za doseganje stanj globoke sprostitve. S svojo sladko, a zemeljsko dišavo bo izboljšalo vsako razpoloženje!
Ključna nota zemeljsko, harmonizirajoče, pozitivno
Čas gorenja 25 - 30 minut
Vsebina škatlice 12 stožcev in mali podstavek
Izdelava ročno izdelano
Poreklo Bangalore, Indija


Način uporabe:
stožec položite na podstavek za kadilo in prižgite konico stožca. Ko zagori, počakajte 2-3 sekunde in nato upihnite plamen, da stožec sprostiti svojo aromo. Če se iz stožca ne začne takoj kaditi, ponovno prižgite konico in ponovite postopek. Počakajte nekaj sekund, preden ponovno ugasnete plamen.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje