Energijska zapestnica moči Ametist

Napiši mnenje
17,00 
Na zalogi
4034113002008
+
Dodaj na seznam želja

Energijska zapestnica moči iz poldragega kamna ametista.

22 kroglic je nanizanih na elastično vrvico.
Premer kroglice: približno 8 mm
Dolžina zapestnice: približno 17,8 cm

Kamen Ametist
Barva Vijolična
Geološko in mineralno
Ametist je poldragi kamen, ki spada v skupino kremenov. Je sestavljen iz silicijevega dioksida (SiO2) in ima trdoto 7 po Mohsovi lestvici. Njegova značilna vijolična barva je posledica prisotnosti manganovih in železovih primesi v kristalni strukturi. Barva ametista je lahko od svetlo rožnato-vijolične do globoko grozdno vijolične.
Lastnosti Ametist je močan in zaščitni kamen. Ščiti pred negativnimi energijami ljudi ter zemeljskim in elektromagnetnim sevanjem. Lajša stres in pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odžene jezo, bes, strah in tesnobo. Blaži žalost.  Aktivira duhovno zavest, odpira intuicijo in povečuje psihične sposobnosti. Ima močno zdravilno in čistilno moč. Pomaga do večje osredotočenosti, krepi spomin in motivacijo. Pomaga, da se spomnimo sanj in jih razumemo. Lajša nespečnost. Spodbuja nesebičnost in duhovno modrost.
Ključne besede Duhovna zavest - Intuicija - Notranji mir - Zdravljenje - Jasnost - Pozitivna preobrazba - Meditacija - Ravnovesje - Lajšanje stresa - Komunikacija
Čakre Tretje oko - adžna čakra, kronska čakra - sahasrara
Element Zrak, voda
Planet Jupiter
Astrološka znamenja Ribi, Devica, Strelec, Kozorog, Vodnar
Čiščenje kamna O različnih načinih čiščenja kamnov si preberite na našem blog zapisu in izberite način, ki vam najbolj ustreza.
Pomembno:
Za čiščenje ne uporabljajte kemikalij ali detergentov.
Ne puščajte kamna predolgo v slani vodi, saj lahko to poškoduje kamen.
Po čiščenju kamen napolnite s pozitivno energijo. To lahko storite tako, da ga držite v rokah in si predstavljate, da ga obdaja bela svetloba.


 Kamni so naravni, zato je vsak nekoliko drugačen.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje