Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

IN KAJ JE NA KONCU?

Author:
Language:
Published:
19,00 
In stock
9789612268947
+
Add to wish list
Obsmrtna doživetja so podobna pri otrocih in odraslih, vernih in nevernih, izobraženih in neizobraženih, sodobnikih in ljudeh v preteklosti. Vse kaže, da 10 do 20 odstotkov ljudi pri srčnem zastoju oz. ob dokazanem prenehanju življenjskih funkcij doživi značilen prehod skozi belo svetlobo, opazujejo lastno telo in zdravniško osebje, ki se trudi z oživljanjem, obkroženi so z ljubeznijo in vzpostavijo stike z umrlimi sorodniki.

Najvznemirljivejše vprašanje, ki ga postavljajo zdravniki ob nekajletnem znanstvenem spremljanju teh pojavov, je: Ali sta um in zavest ločena od možganov? Obstajata kot neke vrste snov ali valovanje, a ju niti sodobna znanost ne zna izmeriti?

Dr. Sam Parnia je s skupino zdravnikov in znanstvenikov, ki se zbira ob njegovem revolucionarnem projektu, na poti v morda najbolj vznemirljivo odkritje tega tisočletja. Ali mislimo, tudi ko nas ni več?

Ta knjiga, ob kateri vam bo zastal dih, bo za vedno spremenila vaš pogled na svet...

No posts found

Write a review