Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

In kaj je na koncu?

Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
280 strani
19,00 
Na zalogi
9789612268947
+
Dodaj na seznam želja

Obsmrtna doživetja so podobna pri otrocih in odraslih, vernih in nevernih, izobraženih in neizobraženih, sodobnikih in ljudeh v preteklosti. Vse kaže, da 10 do 20 odstotkov ljudi pri srčnem zastoju oz. ob dokazanem prenehanju življenjskih funkcij doživi značilen prehod skozi belo svetlobo, opazujejo lastno telo in zdravniško osebje, ki se trudi z oživljanjem, obkroženi so z ljubeznijo in vzpostavijo stike z umrlimi sorodniki.

Najvznemirljivejše vprašanje, ki ga postavljajo zdravniki ob nekajletnem znanstvenem spremljanju teh pojavov, je: Ali sta um in zavest ločena od možganov? Obstajata kot neke vrste snov ali valovanje, a ju niti sodobna znanost ne zna izmeriti?

Dr. Sam Parnia je s skupino zdravnikov in znanstvenikov, ki se zbira ob njegovem revolucionarnem projektu, na poti v morda najbolj vznemirljivo odkritje tega tisočletja. Ali mislimo, tudi ko nas ni več?

Ta knjiga, ob kateri vam bo zastal dih, bo za vedno spremenila vaš pogled na svet...

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek