Kako prebuditi svoj pristni jaz

Priročnik za samospoznavanje

Dobrodošli na poti, ki bo preobrazila vaše bistvo in spremenila vaše življenje. Knjigo, ki si jo ogledujete, ste izbrali z razlogom. Morda čutite, da je čas za spremembe v vašem življenju, in niste edini.

Verjetno ste, kot mnogi, ujeti v rutino, vsak dan ponavljate iste vzorce. Morda veste, kaj bi radi spremenili, a ne veste, kako začeti, ali pa preprosto ne morete izpeljati teh sprememb. Vaša preteklost pogosto določa večji del vašega jaza in dejanj, ne pa vaše današnje zavestne odločitve.

S pomočjo te knjigo lahko to spremenite.
Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
16,5 x 23,5 cm
Prevajalec:
Strani:
289
Vezava:
29,00 
Na zalogi
9789617184907
+
Dodaj na seznam želja
Osnova vsakega zdravljenja je prebujanje zavesti, ki osvetljuje temo neznanja. Dr. LePera postaja vse bolj znana na področju psihološkega samozdravljenja in pomaga milijonom ljudi po svetu opustiti stare navade, ki jim več ne koristijo, ter zavestno ustvariti pristnejše življenje.

V svoji prvi knjigi je dr. LePera bralcem predstavila nove, celostne metode samozdravljenja. Sedaj v tej knjigi ponuja še interaktivni priročnik, zasnovan za pomoč bralcem pri prebujanju njihovega pristnega jaza.

Z objektivnim in sočutnim opazovanjem telesnih, duševnih in čustvenih vzorcev, ki sestavljajo naš sedanji jaz, lahko jasneje prepoznamo, kaj ne želimo prenesti v prihodnost.

Vsi smo žrtve pogojenih navad in vzorcev iz preteklosti, ki vodijo v bolečino, ujetost in samouničevanje.

Dr. LePera poudarja, da imamo prirojene zmožnosti za spremembo vedenja in navad, ki nam več ne koristijo, ter za prebujanje našega pristnega jaza.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje