Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 71%

Kakšne barve je vaše padalo?

Cover:
Language:
Published:
List price: 30,97 
9,00 
You save: 21,97 € (71%)
In stock
9789532360950
+
Add to wish list

Kakšne barve je vaše padalo je prodajana knjiga o iskanju zaposlitve na svetu. Ko je čas, da začnete iskati zaposlitev, se vam mogoče zdi, da nimate izbire. Vendar jo imate. To pa zato, ker obstajata dva načina iskanja zaposlitve. In na vas je, katerega boste izbrali.

Izbirate lahko med tradicionalnim iskanjem zaposlitve in iskanjem zaposlitve, ki vam bo spremenilo življenje. V določenih trenutkih življenja bo tradicionalno iskanje zaposlitve vse, kar potrebujete. V drugih pa bo iskanje, ki vam bo spremenilo življenje, veliko bolj koristno. Vse je odvisno od tega, kaj iščete. In odločiti se morate vsaj osemkrat v življenju, saj najmanj tolikokrat povprečni človek išče zaposlitev. Začnite s petimi preprostimi vprašanji. Že zapisovanje vaših slutenj vam bo dalo boljši občutek glede tega, kaj si želite storiti v prihodnosti:

▫ Kako bi najraje preživeli svoj čas?

▫ S čim bi najraje delali?

▫ Kateri glagoli so vam najbolj pri srcu?

▫ Kaj bi najraje dosegli v času, ko ste na Zemlji?

▫ Kakšni ljudje naj bi vas obkrožali?

Jasnejšo kot imate predstavo o tem, kaj ste in kaj si želite lažje vam bo iskati delo, ki bo potešilo vašo dušo, kot tudi vaše telo.

No posts found

Write a review