Karte Animal Guides tarot

Ocenite izdelek
Ilustrator:
Dan Craig
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
Škatlica: 10 x 13,7 x 5,7 cm
Vsebuje:
78 kart + knjižica z navodili (v angleščini)
29,70 
Na zalogi
9781401975166
+
Dodaj na seznam želja
Odkrijte modrost in vodstvo živalskega sveta z edinstvenim kompletom kart Animal Guides tarot iz založbe Hay House. Ta čudovit komplet kart, oblikovan z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, omogoča poglobljen vpogled in intuitivno razumevanje skozi simboliko živali.

Število kart: 78 kart
Velikost kart: standardna velikost tarota, priročna za uporabo in shranjevanje
Priročnik: priložen obsežen priročnik z razlago vsake karte, pomena živalskih simbolov in nasveti za interpretacijo
Oblikovanje: izjemno umetniško delo z živimi barvami in detajli, ki odražajo bistveno lastnost vsake živali
Uporaba: tarot je namenjen vsem, tako začetnikom kot izkušenim ter vsakemu, ki si želi poglobiti svojo povezavo z naravo in živalskim svetom.

Opis tarota
Karte so zasnovane tako, da vas povežejo z močjo in modrostjo živalskega kraljestva. Vsaka karta v tem kompletu predstavlja živalskega vodnika, ki vam lahko pomaga pri iskanju odgovorov, navdihu in osebni rasti. Preko slik, polnih simbolike in duhovne energije, boste lahko raziskovali globje vidike svoje podzavesti in intuitivnega uma.

Način uporabe
Preprosto premešajte karte in se osredotočite na vprašanje ali področje svojega življenja, kjer potrebujete vodstvo. Povlecite karto in preberite njeno razlago v priloženem priročniku. Naj vas modrost živalskega sveta vodi skozi izzive in priložnosti vašega vsakdana.

Tarot karte Animal Guides so več kot le pripomoček za vedeževanje; so most med vami in starodavno modrostjo narave. S tem kompletom boste našli navdih, mir in globoko povezanost z živalskimi dušami, ki vas obkrožajo.
Naj živali postanejo vaši vodniki in vam pomagajo razkriti skrite resnice ter osvetliti vašo življenjsko pot.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki