Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Karte Dreams of Gaia Tarot - žepne

Author:
Izdajatelj:
Language:
25,00 
In stock
9781572819832
+
Add to wish list

Vsebina: 81 kart + knjižica z navodili

Tarot za novo dobo
Filozofija kart 'Dreams of Gaia Tarot' je preprosta: iskati, čutiti, rasti in zaceliti. Ta komplet bo okrepil vašo povezanost z božanskim jazom in hkrati pomagal prepoznati ter zaceliti pretekle izkušnje, ki vam onemogočajo polno življenje. Naučite se prepoznati, kdaj se približuje čas za rast in spremembe, soočite se z njimi z zaupanjem in pričakovanjem. Naučite se, kdaj biti aktivni in kdaj čakati. Naučite se zaupati intuiciji. 

S strukturo v obliki velike in male arkane kot pri običajnih tarotih in kombinacijo novih arhetipov, simbolike in pomenov, ki bolj ustrezajo sodobnemu času, karte Dreams of Gaia  tarot omogočajo bolj oseben, intimen in učinkovit sistem. Tako karte lahko služijo kot zemljevid, ki nam pomaga po poti življenja. Odpravite se na to izjemno potovanje in naj vas navdihne vedenje, da se vse, kar se bo manifestiralo v prihodnosti rodi iz odločitev, ki ste jih naredili danes.

No posts found

Write a review