Karte Radiant Rider-Waite® Tarot

Ocenite izdelek
Ilustrator:
Pamela Colman Smith
Jezik:
Mere:
7 x 3,2 x 12,1 cm
Vsebuje:
78 kart + knjižica z navodili
22,00 
Na zalogi
084626002136
+
Dodaj na seznam želja
Komplet vsebuje: 78 kart + knjižica z navodili v angleškem jeziku (Stuart R. Kaplan)

Radiant Rider-Waite® Tarot je eden izmed najbolj prepoznavnih kompletov tarot kart, ki temelji na tradicionalnem Rider-Waite Tarotu. Karte Radiant Rider-Waite® Tarot je sicer ilustrirala Virginija Smith, Virginijus Poshkus pa je ta ikonični tarot na novo obarval in izboljšal. Njegova skrbno izbrana paleta živih barv prinaša kartam novo energijo in sijaj. Sodobnejši izgled nadomešča avtoričine debele, črne obrise s subtilnim senčenjem, ki daje globino že znanim prizorom. Izboljšana svetlost Radiant Rider-Waite poudarja tradicionalno simboliko, ki je potrebna za poglobljeno delo.  Hrbtna stran kart je dobila tudi nov svež videz globoko modrega neba, polnega zvezd. Radiant Rider-Waite® Tarot vsebuje knjižico z navodili z uvodom Stuart R. Kaplana.

Veliko arkano sestavlja 22 kart, ki predstavljajo simbole arhetipov in potovanje skozi življenjske faze. Mala arkana je sestavljena iz štirih skupin po 14 kart, ki predstavljajo elemente vode, ognja, zraka in zemlje. Mala arkana ima čudovite ilustracije, ki predstavljajo simboliko elementov in pripovedujejo zgodbo vsake karte.

Karte Radiant Rider-Waite® Tarot so znane po svojih preprostih in jasnih ilustracijah, ki so zelo uporabne za začetnike v branju tarota. Vsaka karta ima simbolni pomen, ki ga je mogoče raziskati in interpretirati na različne načine. Te karte so zelo priljubljene med bralci tarota po vsem svetu, saj se jih lahko uporablja za različne namene, kot so meditacija, samospoznanje, raziskovanje duhovnosti in pomoč pri sprejemanju odločitev.

Radiant Rider-Waite® Tarot je torej primeren tako za začetnike kot tudi za izkušene bralce tarota, ki iščejo zanesljivo orodje za branje. Te karte so enostavne za uporabo in razumevanje, obenem pa so polne simbolike in možnosti za raziskovanje.Rok
Komentar
Čudovita barvita verzija klasičnega RWS tarota, ki ga uporabljam tako za zasebna kot profesionalna razbiranja. Primeren še kako za začetnike, simbolično zelo bogat in tudi za nadaljnje delo.

Predlagani izdelki