Karte Radiant Wise Spirit tarot

Ocenite izdelek
Ilustrator:
Pamela Colman Smith
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
7 x 12 cm
Vsebuje:
78 kart + knjižica z navodili
Priporočena cena: 31,00 
30,30 
Prihranite: 0,70 € (2%)
Na zalogi
9788865275856
+
Dodaj na seznam želja

Radiant Wise Spirit Tarot je nova različica enega najbolj priljubljenih tarotov na svetu. Zanj so značilne izvirne risbe, ki jih je leta 1909 ustvarila Pamela Colman Smith, toda v živahnih in toplih barvah. Karte nimajo robov (okvirčkov).

Radiant Wise Spirit Tarot je čudovit komplet tarot kart, ki jih odlikujejo žive barve, podorbne ilustracije in poglobljena simbolika. Vsaka karta je edinstvena in prikazuje prizore iz vsakdanjega življenja, arhetipske figure in simbole, ki lahko predstavljajo različna stanja, odnose in izzive v življenju. Vsaka karta ima pomen, ki se lahko različno interpretira glede na vprašanje, ki si ga postavljamo.
Komplet vključuje 78 kart, ki so razdeljene na veliko arkano in malo arkano ter priročnik z razlago kart v več jezikih (tudi angleški).
Radiant Wise Spirit Tarot karte so dober pripomoček in orodje za osebno rast, meditacijo, vedeževanje in raziskovanje nezavednega sveta.

Material: plastificiran papir

Irena
Komentar
Priporočam!
Rok
Komentar
Z veseljem sporocam, da sem z kartami zelo zadovoljen. Precudovite so in zelo tocne. Kvaliteten papir in knjižica, ki je priložena zraven.

Predlagani izdelki