Karte The Rider Tarot Deck

Ocenite izdelek
Ilustrator:
Pamela Colman Smith
Jezik:
Mere:
6.60 x 12 cm
Vsebuje:
78 kart + knjižica z navodili
23,50 
Na zalogi
9780913866139
+
Dodaj na seznam želja
Tarot karte Rider Waite so ene najbolj priljubljenih in priznanih tarot kart na svetu. Že več kot stoletje so priljubljen pripomoček za vedeževanje in osebno rast.

Doživite moč tarot kart Rider Waite

Tarot karte Rider Waite, so prvič izdali leta 1909. Podrobne ilustracije, ki jih je ustvarila Pamela Colman Smith pod vodstvom Arthurja Edwarda Waita, so prinesle novo globino in pomen tradicionalnih simbolov tarota. Za te karte so značilne jasne in močne podobe, zato se zlahka povežemo s kartami na osebni ravni. Tarot karte Rider Waite je odlična izbira tako za začetnike kot za izkušene bralce tarota.

Odkrijte skrivnosti tarota Rider Waite z nasvetom strokovnjaka

Ne glede na to, ali iščete smernice za kariero, odnose ali osebni razvoj, vam lahko tarot karte Rider Waite pomagajo najti odgovore iz vaše notranjosti. Da bi od svojih branj tarota dobili kar največ, je pomembno, da si vzamete čas za preučevanje kart in njihovega pomena. Številni strokovnjaki za tarot priporočajo vodenje dnevnika tarota, v katerega boste zapisovali svoja branja in razmišljanja o svojih spoznanjih.

Odkrijte vsestranskost tarot kart Rider Waite za vedeževanje in samospoznavanje

Tarot karte Rider Waite ni namenjen samo vedeževanju, saj ga veliko ljudi uporablja za pisanje dnevnika, meditacijo in postavljanje namere. Tarot karte Rider Waite so torej vsestransko orodje, ki ga lahko uporabljate na veliko različnih načinov, da podprete svojo osebno rast in razvoj. S svojimi bogatimi podobami in močnimi simboli lahko te karte omogočajo vpogled in vodstvo pri številnih temah. Če želite globlje razumeti sebe ali svet okoli sebe, so karte Rider Waite Tarot odlično orodje za raziskovanje skrivnosti življenja.

Tarot karte Rider Waite so tudi odlično orodje za meditacijo, samorefleksij, za razvoj vaše intuicije in dostopa do modrosti vašega notranjega jaza.

Vsebujejo 78 kart, ki se razdelijo na 22 velikih arkanov in 56 malih arkanov. Veliki arkani simbolizirajo glavne teme življenja, kot so ljubezen, denar, služba, in mali arkani pa se osredotočajo na vsakodnevne izzive in odločitve.

Vključuje tudi knjižico z navodili v angleškem jeziku, ki vam bo pomagala razumeti simboliko in različne razlage za vsako karto.

Če torej iščete močno in vsestransko orodje za samospoznavanje, vedeževanje in osebno rast, so tarot karte Rider Waite odlična izbira.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki