Karte Vision Quest Tarot

Ocenite izdelek
Ilustrator:
Jo Dose
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
7.30 x 12.30 cm
21,00 
Ni na zalogi
9783905219449
Komplet vsebuje: 78 kart + knjižica z navodili v angleškem jeziku. 
Velikost kart: 7,3 x 12,3 cm
Plastificirane papirnate karte
Narejeno v Belgiji
100% originalni izdelek

Karte Vision Quest Tarot so zasnovane na tradicionalnih tarot kartah, vendar so narejene v prepoznavnem slogu avtorice Gayan Sylvie Winter, ki združuje elemente starodavne modrosti z moderno umetnostjo. Te karte nam omogočajo, da se poglobimo vase in si bolje razjasnimo svoje cilje, vrednote in namene. Komplet Vision Quest tarot nam s svojo močno in jasno simboliko omogoča prepoznanje arhetipskih podob. Simboli vsebujejo tako duh tradicionalnega tarota kot duh plemenskih šamanov ter starodavnega zdravilnega kolesa ('medicine wheel'). Preko božajočih podob odkrivamo nove vidike naše podzavesti in se učimo razumeti njihova sporočila.

Vision Quest Tarot odkriva poti, da se z življenjskimi izzivi soočimo bolj ustvarjalno in z več uvida.
Karte bogatijo močne barve in slike, ki jih je Gayan Sylvie Winter ustvarila z namenom, da bi nas povezale s starodavno modrostjo. Njene slike so preproste, a hkrati izrazite, kar nam omogoča, da se osredotočimo na bistvo sporočila karte.

Vision Quest Tarot karte so odličen pripomoček za vse, ki želijo raziskovati svojo notranjost in se poglobiti vase. Te karte so primerne tudi za tiste, ki se že ukvarjajo s tarotom, saj ponujajo svež pogled na tradicionalne simbole in simboliko.Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki