Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kdo pravi, da ne zmoreš?

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
31,70 
In stock
9789612291433
+
Add to wish list
»Najboljše merilo človeka ni, kje je v času udobja,
temveč kje stoji v času izzivov in kontroverznosti.«


Zakaj se obnašate tako, kot se? Zakaj so nekateri ljudje visoko motivirani, medtem ko se drugim ne ljubi niti vstati in poiskati televizijskega daljinca? Kaj spremeni človeška življenja? Kako spremeniti svoj pristop in pogled, ko se zdi, da se svet okrog vas ruši? Kako ustvariti svoje življenje tako, kot si ga želite? Kako zgraditi zaupanja vreden odnos sam s seboj, takega, ki vam bo zagotovil doseči to, karste si zadali?

Očitno je, da imamo vsi vizije o tem, kakšno življenje si želimo živeti, toda zelo redki takšno življenje izkusijo. Zakaj? Gre morda za odpor, da bi iskali globlje? Gre zgolj za to, da ne vemo, kako? Žalostna resničnost je, da bo večina ljudi preživela življenje sanjajoč o drugem življenju, ki se zdi nedosegljivo. Upanje in vero v njihovo lastno sposobnost bodo zakrili oblaki stresa in skrbi vsakodnevnega življenja.


Ni pomembno, na kateri ravni trenutno menite, da ste, vedno obstaja prostor za napredek.


Knjiga Kdo pravi, da ne zmoreš vsebuje naslednje korake:

1. KORAK: SPOZNAVANJE SAMEGA SEBE – ZNANJE, KAKO ZA VEDNO OKREPITI SVOJE ŽIVLJENJE,
2. KORAK: ENERGIJA – TEMELJNA SILA,
3. KORAK – SISTEM DOSEGANJA,
4. KORAK: KRMARITE SVOJA RAZMERJA,
5. KORAK: USTVARITE ZDRAV FIZIČNI OBSTOJ,
6. KORAK: POIŠČITE IZPOLNITEV: RESNIČNI USPEH.

»Človeški um, ki ga raztegnejo nove zamisli,
se nikoli ne povrne v svoje stare razsežnosti.«
– OLIVER WENDELL HOLMES, ml.

Naše glavno poslanstvo v življenju ni, da se skušamo oklepati zamisli o sreči, temveč da raje stremimo k samospoštovanju in ga odkrivamo. Žeja po ljubezni do sebe globoko zakoreninjena v vsaki duši čaka, da bo pogašena. Ko najdemo izvor, ga nikoli ni mogoče odpraviti, celo v trenutkih nesreče.


Da bi si ustvarili izjemno življenje, morate imeti dve stvari: veliko SD (stanje duha) in sposobnost nadzorovati svoja čustva. Ta knjiga vam ponuja vpogled v oba ta cilja, vendar se bo vaše posamezno in edinstveno potovanje nadaljevalo.

No posts found

Write a review