Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Ljubeče bivanje

Author:
Cover:
Language:
Published:
24,90 
In stock
9789616468824
+
Add to wish list

V knjigi Ljubeče bivanje nas Osho, eden od najbolj revolucionarnih mislecev našega časa, izzove, naj se vprašamo o tem, kaj mislimo, da vemo o ljubezni, in nas odpira možnosti naravne, izpolnjujoče ljubezni, osvobojene posesivnosti in ljubosumja. Z značilno duhovitostjo, humorjem in razumevanjem nas spodbudi, naj se upremo nezdravim vzorcem v odnosih, ki smo se jih naučili od ljudi okoli sebe, in naj ponovno odkrijemo pomen ljubezni zase.
Ko odgovarja na vprašanja, ki si jih zastavljajo premnogi ljubimci, nam Osho razkriva nove načine ljubezni, ki bodo spremenili naše povezovanje z drugimi, med drugim:

- ljubezen brez oklepanja,
- zavrnitev pričakovanj, pravil in zahtev,
- osvobajanje strahu pred samoto,
- polno navzočnost v razmerjih,
- ohranjanje sveže in žive ljubezni,
- levitev v življenjskega sopotnika, s katerim lahko človek še naprej raste in se spreminja,
- predajo ega, s pomočjo katere se lahko predate ljubezni.

Osho je eden najbolj znanih in najprovokativnejših duhovnih učiteljev našega časa. Sprva je v sedemdesetih letih 20. stoletja pritegnil pozornost mladih na zahodu, ki so želeli doživeti meditacijo in preobrazbo. Več kot dve desetletji po njegovi smrti leta 1990, se vpliv njegovih naukov še naprej širi in pridobiva iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.

No posts found

Write a review