Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Močno me objemi

Author:
Cover:
Language:
Published:
24,00 
In stock
9789616950848
+
Add to wish list
Ko veš, do bo tvoj Ljubljeni ob tebi, ko go boš potreboval, si bolj prepričan v svojo vrednost, svet pa je manj nevaren, saj imaš ob sebi nekoga, na kogar se lahko zaneseš in veš, da nisi sam.
V čustva usmerjena terapija oz. EFT u partnerski terapiji povzroča revolucijo in se uvršča v vrh najbolj učinkovtih partnerskih terapij. Njeno sporočilo je preprosto: ne ukvarjajte se z učenjem bolj učinkovitega prepiranja, preučevanjem suojega otroštva, igrajanjem velikih romantičnih gest ali preizkušanjem novih položajev ljubljenja. Raje prepoznajte in si priznajte, da ste čustveno navezani na svojega partnerja in odvisni od njega, prav tako kot je otrok odvisen od starševske nege, tolažbe in varovanja. Navezanost odraslega je res bolj vzajemna in manj osredotočena na fizični stik, toda narava čustvene vezi je enaka. EFT se osredotoča na oblikovanje in utrjevanje te čustuene vezi med partnerjema, tako da prepozna in preobrazi ključne dejavnike, ki negujejo ljubeče odnose med odraslimi: odprtost, usklajenost in odzivnost drugega do drugega.

No posts found

Write a review