Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Močno me objemi

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 22 cm
Strani:
287
Vezava:
24,00 
Na zalogi
9789616950848
+
Dodaj na seznam želja
Ko veš, do bo tvoj Ljubljeni ob tebi, ko go boš potreboval, si bolj prepričan v svojo vrednost, svet pa je manj nevaren, saj imaš ob sebi nekoga, na kogar se lahko zaneseš in veš, da nisi sam.
V čustva usmerjena terapija oz. EFT u partnerski terapiji povzroča revolucijo in se uvršča v vrh najbolj učinkovtih partnerskih terapij. Njeno sporočilo je preprosto: ne ukvarjajte se z učenjem bolj učinkovitega prepiranja, preučevanjem suojega otroštva, igrajanjem velikih romantičnih gest ali preizkušanjem novih položajev ljubljenja. Raje prepoznajte in si priznajte, da ste čustveno navezani na svojega partnerja in odvisni od njega, prav tako kot je otrok odvisen od starševske nege, tolažbe in varovanja. Navezanost odraslega je res bolj vzajemna in manj osredotočena na fizični stik, toda narava čustvene vezi je enaka. EFT se osredotoča na oblikovanje in utrjevanje te čustuene vezi med partnerjema, tako da prepozna in preobrazi ključne dejavnike, ki negujejo ljubeče odnose med odraslimi: odprtost, usklajenost in odzivnost drugega do drugega.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki