Njena pot

Potovanje k celosti

Delo Njena pot bralcu ponuja dragocena izhodišča za poglobljeno razumevanje ženske psihologije in osebne rasti, s poudarkom na notranji preobrazbi, odnosih in skupnosti. Omogoča vstop v globino ženskih likov in ponuja subtilne vpoglede v njihove motivacije in izzive. Izpostavlja pomen samorefleksije in notranjih protislovij, ki odmevajo v izkušnjah mnogih žensk. Slavljenje ženske moči, vztrajnosti in delovanja navdihuje bralke na njihovem lastnem razvojnem potovanju, saj jih spodbuja k raziskovanju novih zornih kotov in pristopov. Delo nedvomno bogati razumevanje ženske psihologije in osebne rasti, hkrati pa spodbuja vključevanje in raznolikost.
Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 22 cm
Prevajalec:
Strani:
194
Vezava:
25,00 
Na zalogi
9789617208061
+
Dodaj na seznam želja
Knjiga Njena pot se poglobljeno loteva psihološkega in mitološkega popotovanja žensk v iskanju samouresničenja in notranje moči. Na nek način dopolnjuje slovito Campbellovo delo Junak tisočerih obrazov, ki se osredotoča na psihološko izkustvo moških. Avtorica tkivo pripovedi ustvarja iz nitk starodavnih sumerskih, grških in keltskih mitov ter jih prepleta z osebnimi zgodbami sodobnih žensk. Na ta način ilustrira izzive in različne faze na poti ženskega dozorevanja do celovitosti.

Zgodbe, prežete z uvidi in modrostjo, bralca popeljejo na rob neznanega, v globino temne noči duše, obenem pa prebudijo hrepenenje po preobrazbi in doseganju celovitosti.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje