Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

OB NOGAH UČITELJA

Author:
Language:
Published:
5,00 
Out-of-stock
9789619062241

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Nauke, ki jih knjižica vsebuje, je avtor prejel od svojega Učitelja, ko ga je le-ta pripravljal na inicijacijo. Zapisal jih je po spominu, počasi in marljivo, ker mu je angleščina v preteklem letu tekla veliko težje kot sedaj. Večina besedila so Učiteljeve lastne besede, kar pa ni dobesedno zapisano pa so tudi Učiteljeve misli, ki jih je izrazil z besedami njegov učenec. Dva izpuščena stavka je dodal Učitelj sam, v dveh drugih primerih je dopolnil eno besedo. Ostalo pa je vse Alcyonovo, njegov prvi dar svetu.
Naj živa beseda drugim pomaga, kot je bila njemu v pomoč; s takim upom jo daje. Nauk pa obrodi sad samo, če po njem živimo, tako kakor je on živel po njem, saj je nauk prišel iz Učiteljevih ust. Če se bo bralec ravnal po zgledu in zapovedi, se bodo velika vrata zanj na stežaj odprla, tako kot so se za pisca in stopil bo na Pot."
December 1910, Annie Besant

No posts found

Write a review

Similar