Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Osteoporoza

Cover:
Language:
Published:
12,43 
In stock
9789616282048
+
Add to wish list

Osteoporoza (zmanjševanje kostne mase) je bolezen, ki se začne že v mladosti, v starosti pa se lahko pojavi v zelo bolečih oblikah. V zahodnih industrijskih državah danes za to zahrbtno boleznijo boluje približno 25 odstotkov vseh žensk, v poznejši starosti pa tudi vedno več moških. 

Toda ob poznavanju znanstveno zagotovljenih možnosti preprečevanja, zgodnjega prepoznavanja in pravilnega zdravljenja se nam osteoporoze ni treba tako hudo bati. Lahko se ji izognemo, oziroma njene posledice bistveno omilimo. 

Ta obsežni priročnik prikazuje, kakšni so možni zaščitni in zdravstveni ukrepi v vsakdanjem življenju, tako za moške kot za ženske, in kako lahko obvladamo osteoporozo, če so se že pokazali znaki te bolezni. Dobro uporabnost priročnika zagotavljajo utemeljena, a kljub temu lahko razumljiva predstavitev osnovnih pojmov, poseben program izometričnih vaj in posebni kuharski recepti. 

No posts found

Write a review