Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

RAZBLINJANJE DUHOVNIH DVOMOV

Author:
Language:
Published:
6,00 
In stock
9789616601023
+
Add to wish list
Kot del svojega duhovnega poslanstva je Sathya Sai Baba leta 1956 v ašramu v Putaparthiju v Indiji osnoval revijo Sanathana Sarathi (Večni kočijaž). V pričujoči knjigi so zbrani pogovori s Sai Babo, ki so bili najprej objavljeni v omenjeni reviji. V njih pojasnjuje skrivnost duhovne Resnice in z ljubeznijo razgrinja meglico, ki zastira pogled mnogih duhovnih iskalcev.

"Poišči guruja, ki na vse gleda z enakim občutkom ljubezni. Resnični guru mora imeti določene lastnosti. Zapomni si to. Če ima te lastnosti, potem pojdi k njemu in bodi srečen. Če pa ne najdeš takšnega, meditiraj o Bogu v sebi. Meditiraj in prepevaj božje ime. To je dovolj. Ni ti treba iskati drugega kraja. Kadarkoli imaš kaj prostega časa, beri dobre knjige o predanosti. Vendar pa tudi od prebranega sprejmi, kar potrebuješ, in zavrzi ostalo. Bodi previden. Ne zapletaj se v različne pasti."

Sathya Sai Baba

No posts found

Write a review

Similar