Razsvetljeni človek

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 x 20 cm
Strani:
207
Vezava:
17,90 
Na zalogi
9789619303085
+
Dodaj na seznam želja

Martin Kojc, rojen v Središču ob Dravi, je bil izjemen človek, ki je smisel in gibalo človekovega življenja spoznal veliko pred drugimi. Njegovo sporočilo je, da se moramo popolnoma prepustiti vsevedni in vsemogočni nadzavesti, ki naj nam vodi življenje. 

Ker doma ni mogel izdajati svojih knjig, so njegova dela izhajala v nemščini in holandščini. Zdaj jih lahko beremo tudi v slovenščini in ta izdaja je že 5. ponatis Razsvetljenega človeka.
Avtorjev pogled na življenje nam odpre nove, doslej neslutene možnosti, omogoči nam, da se povežemo s središčem vseh sil. Doslej smo poskušali samo vplivati nanje in si jih na nek način pridobiti. Kar smo prej iskali zunaj nas, se je preneslo v nas same. S tem spoznanjem smo nenadoma postali lastniki vsega, kar potrebujemo za življenje.

Martin Kojc v svoji klasiki Razsvetljeni človek med drugim piše:

»Ko boste to brali, se boste smejali, in to je edino pravilno. Smejte se in se smejte. Smejte se, naj se zgodi karkoli. To je najboljši in najučinkovitejši recept za vse tiste, ki se še ne morejo vedno in povsod smejati, ker še ne vedo, da je že vse čudovito urejeno in ni treba ničesar na novo urejati. Sproščen smeh, ki prihaja iz srca, spremljajo vedno harmonične misli brez predsodkov, te pa nam pomagajo premostiti vse skrbi in težave. Človek, ki se je zmožen vsemu smejati in vsakomur pokazati prijazen obraz, je čarodej, ki vse očara in pridobi zase.«

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki