Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

REKA ODGOVOROV NA DUHOVNA VPRAŠANJA

Author:
Language:
Published:
6,00 
Out-of-stock
9789616601221

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Pričujoča knjiga je reka vprašanj, ki so priklicali odgovore Sathya Sai Babe. Baba je razodel, da sta med vsemi nalogami, ki si jih je zadal, ko se je utelesil, najpomembnejši nalogi pojasnjevanje in očiščevanje svetih spisov človeštva. Gre za eno zgodnejših knjig v seriji Vahini, ki pojasnjuje temeljne pojme in verske nauke, predvsem pa strokovne besede in duhovne izraze.

Starodavna modrost (sanathana dharma) ali večna pot je bila potomstvu podana v obliki besed, ki so bile nekoč zaradi sporov med tolmači sprevržene, razvrednotene, oslabele ali očrnjene. Dialektiki in strokovnjaki različnih šol ter ločin razlagajo pojme, kot so kasta, življensko obdobje, joga, askeza, obred darovanja in karma, zmedeno in si med seboj oporekajo. Sathya Sai baba je to zmedo odpravil. Njegova zgledna ljubezen in potrpežljiost prevevata ne le vsak odgovor, temveč tudi vsako vprašanje. Ker se je postavil v vlogo spraševalca, je pojasnitev popolna in plodna.

No posts found

Write a review

Similar