Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

REKA ODGOVOROV NA DUHOVNA VPRAŠANJA

Author:
Language:
Published:
6,00 
In stock
9789616601221
+
Add to wish list
Pričujoča knjiga je reka vprašanj, ki so priklicali odgovore Sathya Sai Babe. Baba je razodel, da sta med vsemi nalogami, ki si jih je zadal, ko se je utelesil, najpomembnejši nalogi pojasnjevanje in očiščevanje svetih spisov človeštva. Gre za eno zgodnejših knjig v seriji Vahini, ki pojasnjuje temeljne pojme in verske nauke, predvsem pa strokovne besede in duhovne izraze.

Starodavna modrost (sanathana dharma) ali večna pot je bila potomstvu podana v obliki besed, ki so bile nekoč zaradi sporov med tolmači sprevržene, razvrednotene, oslabele ali očrnjene. Dialektiki in strokovnjaki različnih šol ter ločin razlagajo pojme, kot so kasta, življensko obdobje, joga, askeza, obred darovanja in karma, zmedeno in si med seboj oporekajo. Sathya Sai baba je to zmedo odpravil. Njegova zgledna ljubezen in potrpežljiost prevevata ne le vsak odgovor, temveč tudi vsako vprašanje. Ker se je postavil v vlogo spraševalca, je pojasnitev popolna in plodna.

No posts found

Write a review

Similar