Prihranite 67%

Revolucija velnesa

Kako obogateti v novi industrijski panogi

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
13.4 x 20.5
Prevajalec:
Strani:
336
Vezava:
Priporočena cena: 29,92 
10,00 
Prihranite: 19,92 € (67%)
Na zalogi
9789532361216
+
Dodaj na seznam želja

Fordov avtomobil model T je leta 1908 nakazal razmah avtomobilske industrije, ki je zdaj vredna bilijon dolarjev. Leta 1981 je IBM-ov osebni računalnik naznanil začetek bilijonske industrije osebnih računalnikov, ki je v desetih letih prehitela ameriško avtomobilsko industrijo.

Zdaj se je pojavila nova industrija, vredna bilijon dolarjev. Ta industrija 21. stoletja obljublja, da bo podobno kot prejšnje, sprožila revolucijo našega načina življenja, vlagateljem pa omogočila ogromne zaslužke. Naslednja velika stvar je industrija velnesa. Knjiga Revolucija velnesa vam bo pokazala, kako si lahko zagotovite svoj del dobička, dokler je trg zrel.

Paul Zane Pilzer, avtor uspešnic, svetovno priznani ekonomist, laični rabin, predsednikov svetovalec, univerzitetni profesor in podjetnik, vam bo v Revoluciji velnesa razkril, kako se lahko vključite v najpomembnejšo industrijo 21. stoletja. Letni promet v velnesu že obsega okoli 200 milijard dolarjev. Trenutno izvira večina dohodka iz prodaje vitaminov in članarin za fitnese, kar pomeni, da se je vzpon te industrije šele začel. Gospodarski sektor, ki se bo v naslednjih letih preusmeril v distribucijo izdelkov in storitev velnesa, bo zaslužil okoli bilijon dolarjev letno.

Če ste podjetnik, vlagatelj ali distributer, vam bo Pilzer pokazal, kako se lahko v donosno novo industrijo vključite že na njenem začetku. Razložil vam bo:kakšni so obseg in možnosti prodirajoče nove industrije, zakaj je trenutno povpraševanje po izdelkih in storitvah velnesa le vrh ledene gore,kako boste zagotovili stalno povpraševanje po vaših izdelkih in storitvah velnesa, kako boste prepoznali nove tržne možnosti, na primer zavarovanje na velnes, kako lahko zaslužite z distribucijo velnesa, kako bi lahko kar najbolj izkoristili svoje možnosti in izbrali tiste poslovne priložnosti, ki bodo najprimernejše za vas, in mnogo več. V knjigi boste prebrali, kako nekateri podjetniki v velnesu že služijo na stotine milijonov dolarjev. Spoznali boste primer, kako sta uspela Steve Demos (Silk Soy Milk) in Jill Kinney (Club One Fitness) in zakaj njun uspeh pomeni šele začetek nove donosne industrije.

Industrija velnesa bo spremenila naš način življenja prav tako, kot sta to storila avtomobil in osebni računalnik. Z načrtom, ki vam ga ponuja Pilzer v Revoluciji velnesa, se boste naučili prepoznati in izkoristiti možnosti te obsežne in trajne nove industrije.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje