Širnejši od neba, večji od prostora

Tak si, preden si postal oseba

Napiši mnenje
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 22 cm
Prevajalec:
Strani:
251
Vezava:
24,00 
Na zalogi
9789617129168
+
Dodaj na seznam želja
S to svetovno uspešnico nas Mooji s preprostim poizvedovanjem, uvidi, modrimi nauki in poučnimi zgodbami navdihuje ter priganja k odkrivanju naše prave narave kot čistega zavedanja.

Ta cenjeni učitelj je na vse številčnejših srečanjih po vsem svetu odprl oči tisočim s svojo neobičajno sposobnostjo: z nevsakdanjo jasnostjo, humorjem in toplino zna namreč osvetliti Neizrekljivo.

Mooji nam v knjigi posreduje smernice, ki vodijo naravnost k Resnici, in obenem obravnava običajne težave, ki se pojavljajo v našem vsakdanjem življenju.

S tem pa razkriva brezčasno, brezmejno ljubezen in svobodo, ki sta naravni dišavi našega esencialnega bitja.

Kaj pa če je vse, kar verjameš, da si, samo majhen del večje, skladne, popolne in večne resničnosti, ki je sámo bistvo tega, kar si?

Kaj če bi bilo mogoče v polnosti odkriti in doživeti ta izvor ljubezni, miru, modrosti in skladnosti znotraj sebe?

Kaj če je bila to vedno tvoja najgloblja resničnost, vendar se tega enostavno nisi zavedal?

"Izkušnja prebiranja Moojijevih besed je intimna in prijetna. Skozi njegove besede neposredno in močno pronica nektar trajnega razodetja. Z navdušenjem priporočam to knjigo!"
- Gangaji, med drugim avtorica knjige Diamant v tvojem žepu

"Mooji omogoča uresničitev največjega potenciala človeškega življenja. Učitelj brez prestanka ljubeče hodi z nami in nas neposredno usmerja k očitni, pa vendar očitno spregledani Resnici naše prave narave."
- Lakshmi Paice, Moojijeva učenka

"Knjiga je napisana v Papajijevi nedualistični tradiciji. Mooji jasno in preprosto izrazi absolutno Resnico, v prid vsem iskrenim iskalcem."
- Eli Jaxon-bear, pisec knjige Zbudi se in zarjovi

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki