Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Slava, bogastvo in ambicija

V čem je resnični pomen bogastva?

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
15,5 x 23,5 cm
Strani:
145
Vezava:
24,90 
Na zalogi
9789616468961
+
Dodaj v seznam želja

Drzni pogled enega največjih duhovnih učiteljev 20. stoletja na iskanje materialnega uspeha, vpliv in moč.

Knjiga Slava, bogastvo in ambicija: v čem je resnični pomen bogastva? proučuje simptome in psihološke vidike prezaposlenosti z denarjem in slovesom. Od kod izhaja pohlep? Ali so vrednote, kakršni sta tekmovalnost in ambicija, bistvene za inovacije in pozitivne spremembe? Zakaj se zdi, da imajo znane osebnosti in bogati ljudje na svetu tolikšen vpliv? Ali drži, da nam denar ne more kupiti sreče? Ta vprašanja avtor načenja z vidika, ki daje misliti in preseneča, še posebej pa je pomemben za naš čas gospodarske razburkanosti.

Osho bralcem nalaga, naj proučijo ukoreninjene sisteme verovanja in predsodke, ki jim omejujejo zmožnost uživanja v življenju in vsem njegovem bogastvu, ter se jih osvobodijo. Londonski časnik Sunday Times je Osha opisal kot enega od "1000 ljudi, ki so ustvarili 20. stoletje", indijski Sunday Mid-day pa ga je - skupaj z Gandhijem, Nehrujem in Budo - uvrstil med deset ljudi, ki so spremenili usodo Indije. Od njegove smrti leta 1990 se vpliv njegovih naukov še naprej širi in najdeva duhovne iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.

"Za vas želim, da bi bili bogati na vse mogoče načine - v materialnem, psihološkem in duhovnem smislu. Želim si, da bi živeli najbogatejše življenje, kar jih je kdo kdaj živel na zemlji."

- Osho

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki