Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 22%

Top 100 dietnih skrivnosti

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
List price: 12,90 
10,00 
You save: 2,90 € (22%)
In stock
9789619284711
+
Add to wish list
Ali kdaj pogledate vitke ljudi in se sprašujete, kaj je njihova skrivnost? Se sprašujete, če morda vedo nekaj, česar vi ne?

Ne sprašujte se več. Knjiga Top 100 dietnih skrivnosti je polna najnovejših informacij o dietah, ki res delujejo, in o posebnih živilih, ki vam bodo resnično pomagala pri izgubi teže. Knjiga je izčrpen vodič po najbolj učinkovitih načinih za izgubo kilogramov, vključno z dietami z nizkim glikemičnim indeksom (GI) in nizko glikemično obremenitvijo (GL), z dietami z malo maščob in malo ogljikovih hidratov ter z razstrupljevalnimi programi. Z osredotočanjem na 100 najboljših živil vam bo Anna Selby pokazala, kako imajo na primer češnje nizek GI in nizko GL, ker so sladke, pa so lahko odličen nadomestek za čokolado. Kako oves zmanjša vnos ogljikovih hidratov v krvni obtok in uravnava krvni sladkor ter zmanjšuje željo po hrani. Zakaj je sladkorna pesa eden najboljših čistilcev telesa – odstrani namreč strupe in spodbuja prebavni sistem. Da ima rikota, slasten, mehek in kremast sir, zelo malo maščob. Vse to in še več boste našli v knjigi Top 100 dietnih skrivnosti, skupaj s simboli in okusnimi ter hranljivimi recepti, ki vam bodo pomagali do želene postave.

Odkrijte skrivnosti hujšanja in ostanite vitki

• Izberite najbolj učinkovita in okusna dietna živila.
• Preberite najnovejše informacije o tem, katere diete dejansko delujejo.
• Odkrijte najboljše pospeševalce prebave in načine, kako se boriti proti napenjanju in želji
po hrani.
• Preizkusite preproste in slastne recepte.
• Uporabljajte simbole in določite ogljikove hidrate z nizkima GI in GL.
• Živila z malo kalorijami in maščobami.

No posts found

Write a review