Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Vodnik po zdravilnih energijah 2. del

Author:
Cover:
Language:
Published:
36,00 
In stock
9789616008433
+
Add to wish list

Ljudje so v preteklosti veliko bolj cenili najrazličnejše vodne vire, izvirke, slatine in vrelce. Znali so jih zajeti, jih uporabljati in hkrati začeli ugotavljati, da so mnogi med njimi tudi zdravilni. Zanimiva je ugotovitev, da so mnogi od teh vodnih virov zdravilni prav za oči. Odkrili smo precej novih, doslej neznanih vodnih virov, ki bodo pomagali mnogim pri lajšanju zdravstvenih tegob. Nekaj primerov je prav presenetljivih, tako rekoč nenavadnih.

Z drugim delom Vodnika po zdravilnih energijah avtor nadaljuje pregled številnih zdravilnih vodnih virov, izvirov in studencev ter energijskih točk, parkov in gajev ne le pri nas, temveč tudi v tujini. Avtor je namreč dodal še pregled zdravilnih energij v bližnjih krajih sosednjih držav Avstrije, Madžarske, Hrvaške in Italije.

Vsebino je razširil še z novim poglavjem o labirintih, ki postajajo priljubljeni v celotnem širšem prostoru, tudi pri nas.

No posts found

Write a review