AUM melodija ljubezni

Duh, ki je vir nastanka celotnega stvarstva

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
13,5 x 20 cm
Prevajalec:
Strani:
149
Vezava:
21,90 
Ni na zalogi
9789617079227
Gotovo najslavnejša mantra sodobnega sveta, ki se je po transliteraciji začela uporabljati kot OM, v knjigi Josepha Bharata Cornella, ki slovi kot učenec učenca Paramhanse Joganande, Svamija Krijanande, meso postane.

Nekoč je bila beseda in beseda je bila AUM.

Gotovo najslavnejša mantra sodobnega sveta, ki se je po transliteraciji začela uporabljati kot OM, v knjigi Josepha Bharata Cornella, ki slovi kot učenec učenca Paramhanse Joganande, Svamija Krijanande, meso postane. Otipljiva prisotnost Boga v stvarstvu, kozmični zvok, ki nas pomaga zdraviti in ščititi pred vsem. In ne samo zvok, ki ga marsikdo sliši kot nebeške harfe, ampak tudi svetloba, kozmična ljubezen, modrost, moč, mir, radost in spokojnost. Blagoslovljeni tolažnik in naš najboljši prijatelj, ki nam stoji ob strani tudi v najhujši stiski.

Avtor nam v svoji knjigi AUM: Melodija ljubezni, predstavi, kako nas lahko taisti AUM, iz katerega vse izhaja in kamor se vse vrača, popelje globlje vase in poglobi stik z Bogom, univerzumom oziroma s tistim, v kar verjamemo. S pričevanji, meditacijami in z vizualizacijami, v katerih AUM odigra osrednjo vlogo, nam pomaga navezati stik z najglobljim v sebi. Čantanje AUM in navezovanje stika z njim nam širi zavest in nas združuje z duhom. Ko smo v stiku z AUM, nas čakajo neverjetna spoznanja. Občutimo enost z vsem, kar je, umirimo svoj um in širimo zavedanje. AUM je univerzalna in vsemogočna sila, ki vse duše žene k Bogu.

Joseph Bharat Cornell je učenec učenca Paramhanse Joganande, Svamija Krijanande, s katerim sodeluje že od leta 1975. Aktivno deluje v vasici Ananda, piše blog o meditiranju, The Daily Meditator, in vodi številne seminarje o meditaciji ter drugih navdihujočih temah.

Cornell je svetovno priznani avtor in predavatelj, ki je doslej poučeval v 30 državah, in tudi ustanovitelj ter predsednik enega najbolj priznanih programov za varstvo narave na svetu, Sharing Nature Worldwide. Njegova prva knjiga, Sharing Nature With Children, je izšla v 20 jezikih.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki