Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Dao spolnosti - Knjiga brezmejne modrosti

Cover:
Language:
Published:
21,70 
In stock
9789616950312
+
Add to wish list

Spolnost je del življenja. Podarja mu lepoto in užitek. Postati mora vir sreče, ki pomeni zdravljenje, veselje in dolgoživost. Daoisti so ustvarili popoln sistem metod in tehnik, poimenovan dao spolnosti. Njihov namen je bil samozdravljenje povzdigniti na najvišjo raven, da bi celotno telo napolnili z energijo in premagali čas. 

Dr. Stephen T. Chang že več desetletij s svojimi raziskavami in predavanji poskuša razbliniti skrivnostnost, ki ovija daoistično spolno modrost. V knjigi Dao spolnosti jasno in natančno opisuje neverjetne metode za zdravljenje, popolno zadovoljitev, naravno in varno načrtovanje rojstev, preprečevanje spolnih bolezni idr. Razkriva skrivno znanje in izjemne tehnike, kot so točka za milijon dolarjev, niz devetih sunkov, devet ravni ženskega orgazma, superiorni orgazem, vaje za zdravljenje in pomlajevanje, zdravilni položaji za moške in ženske, vaje za spolno moč in drugi ključi do višjih ravni spolnosti, ki bodo bralcu ali bralki koristili do konca življenja.