Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

DIHAMO!

Language:
Published:
23,90 
In stock
9789616372626
+
Add to wish list
Kako v petnajstih minutah na dan obvladomo stres in poskrbimo za zdravo srce.

Dihanje je za življenje bistveno in nujno za oblivanje našega tkiva s kisikom. Na dihanje preveč gledamo kot na nekaj samoumevnega in podcenjujemo njegov pomen.
Zavedanje dihanja je temelj tehnike DIHAMO in nas opozarja, da lahko dihanje nadziramo. Če se želimo naučiti sproščati, se moramo dihanja globoko zavedati in spoznati, da lahko tako globino kot hitrost zavestno nadziramo. Vaše srce je dragoceno in si zasluži skrbne nege in rednega vzdrževanja. Verjetno je najpomembnejši organ v vašem telesu. Za dobro zdravje je nujen zdrav srčno-žilni sistem.
DIHAMO je preprosta vaja, ki si je ni težko zapomniti, obenem pa učinkovita tehnika sprostitve, ki lahko vsakomur pomaga, da laže obvlada stres. Poleg številnih zdravilnih učinkov pomaga pri zbranosti in boljši organizaciji življenja. Opozarja vas na pogovor med srcem in možgani.
Verjetno vas ni treba prepričevati, da stres škoduje zdravju. Glede na vratolomni tempo današnjega sveta, stres ne bo izginil, verjetno ga bo še več.

"Knjiga DIHAMO je dobrodošlo dopolnilo k vsem medicinskim vidikom zdravljenja srčno-žilnih bolezni, saj bo številnim bolnikom olajšala soočanje z boleznijo, marsikomu pa bo pomagala, da se razvoju bolezni morda celo izogne."
Iz spremne besede, dr. Borut Jug in dr. Zdravko Fras, predstojnik Interne klinike, UKC

No posts found

Write a review