Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

TAO LJUBEZNI ŽENSKE

Author:
Language:
Published:
17,11 
In stock
9789612290139
+
Add to wish list
Knjiga vsebuje seksualne napotke in vaje, ki so prvič odkrito predstavljene zahodnjakom. Tisoče let so taoistični mojstri poučevali te skrivnosti le maloštevilne ljudi na cesarskih dvorih in v ezoteričnih krogih, ki so se morali zapriseči, da bodo o njih molčali.

Mladi taoistični mojster in njegova žena, poznavalca in izvajalca starodavnih seksualnih tehnik, pa sta začutila, da morata svoje vedenje posredovati svetu.

Avtorja se v glavnem osredotočata na dve vaji za nego in stopnjevanje seksualne energije:
* Prva je dihanje z jajčniki, ki skrajša menstruacijo, odpravi ali vsaj ublaži krče in potisne energijo življenjske sile (či) v jajčnike in tako razvije večjo seksualno moč.
* Drugo, dvig orgazma, lahko ženske izvajajo same ali s partnerjem. Mojstrsko obvladovanje te vaje privede do popolnega telesnega orgazma, ki presega običajni nožnični orgazem in ohranja energijo či.
* Obravnavata tudi niz vaj z lesenim ali kamnitim jajcem, ki krepijo urogenitalno in medenično prepono, žleze, mišice in živčni sistem. Ženske jih uspešno izvajajo že na tisoče let, saj stopnjujejo seksualno moč in užitek vseh srečnic, ki jih poznajo.

No posts found

Write a review