IZPRAŠAJ SVOJE MISLI, SPREMENI SVET

Write a review
Author:
Language:
Published:
23,00 
In stock
9789619242100
+
Add to wish list
Citati v tej knjigi so le opomniki, dejstvo pa je, da ste sami modrost, ki jo iščete.Avtorica govori o bistvenih stvareh, s katerimi se vsi srečujemo:
- Ljubezen, seks in odnosi
- Otroci in starši
- Zdravje, bolezen in smrt
- Delo in denar
- Samouresničenje
Globoka, srčna in lahkotna modrost je pristna izkušnja ženske, ki se je prebudila v Resničnost. V knjigi lahko prepoznate lastno modrost in svobodo. S preprosto in učinkovito metodo samospraševanja, ki jo imenuje Delo, spoznate, da je naše bistvo Ljubezen.

"Delo Katie Byron je velik blagoslov za naš planet. Kot britev oster meč zareže skozi iluzije in nam omogoči, da sami spoznamo brezčasno bistvo svojega obstoja." - Eckhart Tolle, avtor knjige Zdaj!

O Katie Byron: Leta 1986 je Katie doživela spoznanje, s katerim se je hkrati rodila njena revolucionarna metoda samospraševanja , ki se imenuje Delo in pomaga ljudem po vsem svetu, da vidijo probleme iz povsem nove perspective, ter se osvobodijo iz lastnega “zapora” prepričanj, predsodkov in strahov.
Čeprav ga nekateri primerjajo s Sokratovim dialogom, Budističnim učenjem in programom 12-korakov, je izvor Dela neposredna izkušnje ženske, ki se je prebudila v Resničnost in spoznala, kako si trpljenje povzročamo sami in kako ga lahko končamo.

No reviews found