Prihranite 5%

Joganandove meditacije

Praktično 18-tedensko usposabljanje za mir, srečo in samouresničitev

Napiši mnenje
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
16,5 x 23,5 cm
Prevajalec:
Strani:
240
Vezava:
Priporočena cena: 33,90 
32,20 
Prihranite: 1,70 € (5%)
Na zalogi
9789617079456
+
Dodaj na seznam želja

- 5% znižano zaradi manjše napake naslovne platnice (rahlo zapognjen zgornji desni rob) - 1 izvod.

Yogananda
je učil, da je meditacija ključ do odpiranja vrat do notranje sreče. Z usmerjanjem vase in prakticiranjem tehnik, kot je meditacija, lahko posameznik doživi neposredno povezavo s svojim višjim jazom in na koncu spozna svojo enost z božanskim.

To je edinstven zbornik naukov Paramhanse Joganande o meditaciji, popoln zaklad, ki predstavlja mejnik za vse duhovne iskalce, tako začetnike kot napredne.

V knjigi je predstavljena starodavna meditacijska tehnika Hong-Sau, ki jo je na Zahod prinesel Jogananda, učil pa jo je njegov neposredni učenec Svami Krijananda.

Knjiga je razdeljena na tri dele.

  • V prvem je opisana osnovna tehnika za vsakogar in naučeno, kako jo uspešno izvajati.
  • Drugi pomaga poglobiti meditacijo v sedmih tednih in se naučiti, kako prakticirati jogijske drže v vsakdanjem življenju.
  • Tretji je posvečen doseganju najvišjega cilja: samouresničitvi.

O avtorju:

Jayadev Jaerschky se je rodil v Nemčiji. Njegovo notranje iskanje se je začelo v najstniških letih, leta 1989 pa se je po romanju v Indijo odločil, da se bo pridružil centru Ananda blizu Assisija in sledil tradiciji krija joge Paramhanse Yoganande prek njegovega neposrednega učenca Swamija Kriyanande. Leta 1991 je prejel iniciacijo v krija jogo od Swamija Kriyanande, ki ga je spodbujal k poučevanju in pisanju knjig. Jayadev vsako leto vodi seminarje v številnih delih Italije in Evrope.

Leta 2007 je ustanovil Evropsko šolo Ananda joge, katere direktor je in kjer vse leto vodi tečaje ter usposablja nove učitelje Ananda joge, sloga hatha joge, ki temelji na naukih krija joge.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje