Kako postanem Buda v petih tednih

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
115 strani
14,99 
Ni na zalogi
9789612590710

Priročnik Kako postanem buda v petih tednih ne govori o budizmu, temveč nas uvede v psihološko metodo, ki jo je učil Buda, da postanemo budni (buda). To pomeni, da smo vedri in srečni, pa naj se zgodi karkoli.

Resnično lahko postanemo buda v petih tednih in ta knjiga nas o tem prepriča. V Italiji so je prodali več kot 400.000 izvodov in tako Giulio Cesare Giacobbe s svojim praktičnim in hkrati humornim tekstom pomaga ljudem odkriti lastno notranje bogastvo. Uvede nas v svet psihologije, ki temelji na orientalskih tehnikah dobrega počutja in notranjega miru. Če sledimo preprostim navodilom v tej knjigi, se osvobodimo trpljenja, ohranimo duševno skladnost, vedrino in ljubezen.

GIULIO CESARE GIACOBBE je psihoterapevt, univerzitetni profesor in pisatelj. Diplomiral je iz filozofije na univerzi v Genovi, iz psihologije pa v Kaliforniji v ZDA. Na univerzi v Genovi je predaval med drugim o zgodovini matematike, logike in znanosti v renesansi, zdaj pa predava o osnovah orientalske psihologije. V Italiji je zaslovel s svojimi priročniki za samopomoč, med katerimi je nekaj velikih uspešnic.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje