Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kako v življenju uspemo

Cover:
Language:
Published:
16,90 
In stock
9789616769945
+
Add to wish list

Pridobite materialno in duhovno bogastvo.

"Zbudite se! Nikdar ni prepozno, da bi preučili, kdo smo in kaj so naše najskrivnejše naloge, in postali vse, kar smo zmožni postati. V sebi imate sposobnosti in moči, ki jih niste nikdar uporabljali. Imate vso moč, ki jo potrebujete. Nič ni mogočnejše kot moč uma. Svoj um osvobodite neznatnih navad, ki vas omejujejo. Neprestano se smehljajte z Božjim nasmehom. Na obrazu nosite močan nasmeh uravnotežene lahkomiselnosti, ki je vreden milijardo dolarjev in vam ga nihče ne more odvzeti."

Paramhansa Yogananda

Ta mogočna in praktična knjižica enega največjih sodobnih duhovnih učiteljev vas bo motivirala in vas opremila z orodji, s katerimi boste preoblikovali svoje življenje in pridobili bogastvo, ki ga želite – materialno in duhovno.

Knjiga zajema odgovore na vprašanja:

    Kako odkrijemo smisel svojega življenja?

    Kako razvijemo zmagovalne navade in se znebimo navad, ki vodijo k porazu?

    Kako razvijemo moč volje in magnetizem?

    Celotno besedilo Lastnosti uspešnih ljudi, izvirno knjižico, ki je bila kasneje izdana pod naslovom Zakoni uspeha

Knjigo uporabljajte kot priročnik in danes naredite prvi učinkoviti korak proti materialnemu in duhovnemu bogastvu, ki ga iščete.

No posts found

Write a review

Similar