Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Kako v življenju uspemo

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14,5 x 17,5 cm
Strani:
161
Vezava:
16,90 
Na zalogi
9789616769945
+
Dodaj na seznam želja

Pridobite materialno in duhovno bogastvo.

"Zbudite se! Nikdar ni prepozno, da bi preučili, kdo smo in kaj so naše najskrivnejše naloge, in postali vse, kar smo zmožni postati. V sebi imate sposobnosti in moči, ki jih niste nikdar uporabljali. Imate vso moč, ki jo potrebujete. Nič ni mogočnejše kot moč uma. Svoj um osvobodite neznatnih navad, ki vas omejujejo. Neprestano se smehljajte z Božjim nasmehom. Na obrazu nosite močan nasmeh uravnotežene lahkomiselnosti, ki je vreden milijardo dolarjev in vam ga nihče ne more odvzeti."

Paramhansa Yogananda

Ta mogočna in praktična knjižica enega največjih sodobnih duhovnih učiteljev vas bo motivirala in vas opremila z orodji, s katerimi boste preoblikovali svoje življenje in pridobili bogastvo, ki ga želite – materialno in duhovno.

Knjiga zajema odgovore na vprašanja:

    Kako odkrijemo smisel svojega življenja?

    Kako razvijemo zmagovalne navade in se znebimo navad, ki vodijo k porazu?

    Kako razvijemo moč volje in magnetizem?

    Celotno besedilo Lastnosti uspešnih ljudi, izvirno knjižico, ki je bila kasneje izdana pod naslovom Zakoni uspeha

Knjigo uporabljajte kot priročnik in danes naredite prvi učinkoviti korak proti materialnemu in duhovnemu bogastvu, ki ga iščete.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki