Karte Egyptian tarot

Napiši mnenje
Avtor:
Ilustrator:
Silvana Alasia
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
6,6 x 12 cm
Vsebuje:
78 kart + knjižica z navodili
21,00 
Na zalogi
9788886131896
+
Dodaj na seznam želja

Tarot Egipčanski tarot

Te karte so edinstven komplet 78 kart, ki v sebi združujejo elemente egipčanske mitologije in zgodovine ter tradicionalnih simbolov tarota. Ilustrirane so v stilu tempere na papirusu. Navdih je bil tarot, ki ga je zasnoval znameniti okultist Jean-Baptiste Pitois leta 1870. 

Karte Egyptian Tarot so razdeljene na dve arkani - veliko arkano in malo arkano. Veliko arkano sestavlja 22 kart, ki predstavljajo arhetipske slike in vodijo bralca na potovanju skozi življenjske izzive in duhovno rast. Vsaka karta ima edinstven simbolni pomen, ki ga lahko interpretira samo posameznik, ki jo uporablja.

Malo arkano sestavlja 56 kart, ki so razdeljene na štiri skupine elementov: kelihe za vodo, palice za ogenj, meče za zrak in kovance za zemljo. Vsaka skupina ima po 14 kart, ki predstavljajo različne situacije in izzive v vsakdanjem življenju. Karte v mali arkani so podrobno ilustrirane in vsebujejo egipčanske simbole in arhetipske slike, ki pomagajo razumeti njihov pomen.

Karte Egyptian Tarot so v celoti ilustrirane s čudovitimi slikami, ki prikazujejo bogove, boginje, faraone, sfinge, piramide in druge simbole egipčanske mitologije. Vsaka karta ima tudi hieroglifski simbol, ki ga lahko uporabimo za razumevanje simbolnega pomena karte.

Karte Egyptian Tarot so odlično orodje za duhovno rast in samospoznanje. Lahko se uporabljajo za tradicionalno branje tarota ali pa kot meditacijsko orodje, ki nam pomaga razumeti notranje procese in izzive. Te karte so primerne za vse, ki jih zanima egipčanska kultura in simbolika ter tisti, ki iščejo orodje za raziskovanje lastne duhovnosti in razvoja.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki