Mantre, meditacije in filozofije vzhoda

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
195 strani
Vezava:
23,00 
Na zalogi
9789612763480
+
Dodaj na seznam želja

Mantre so zvoki, zlogi, posamezne besede ali več besed, ki imajo poleg besednega pojmovanja tudi energijsko moč kreativne transformacije, ki deluje na vsa energijska telesa kot tudi na fizično realnost. Sodobna znanost nas uči, da ima zvok vpliv tudi na reprogramiranje DNK.

Meditacija je poglobitev vase, v svoj subjektivni svet kot tudi v svet soočanja s poljem univerzuma. Meditacija je molitev, zatopljenost v lastne misli, kjer ne gre za prepuščanje konfuznim begajočim mislim, temveč za opazovanje ali tudi osredotočanje na posamezno misel, ki jo vzdržujemo v svoji zavesti. Meditiramo, ko pošljemo ljubezen in energijo srca nekomu, ko prepustimo svoj um svobodi tišine in odpremo srce ter vdahnemo svetlobo, ljubezen in mir, čutimo objem svoje duše, ki boža našo zavest, ki kot izgubljeno dete skriva svoj pogled v svetu materije, ki ga živimo.

Starodavni nauki, ki so jih pred tisočletji zapisali stari modreci – mojstri, danes potrjuje sodobna znanost. Lahko jih sprejmemo tudi kot smernice življenja – nauke evolucije duše.

V pričujoči knjigi je opisanih preko 170 manter različnih tradicij v različnih jezikih, 40 tradicionalnih in tudi sodobnih meditativnih tehnik ter filozofije indijskega hinduizma, budizma, džainizma ter kitajskega taoizma.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki