Moj glas. Moja moč.

Pot iz utišanosti v zdravilno avtentičnost

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14,5 x 22 cm
Strani:
201
Vezava:
33,00 
Na zalogi
9789610718222
+
Dodaj na seznam želja

Glas predstavlja najmočnejšo individualno silo, ki prežema celotno telo. To je sila, ki oblikuje in vodi našo življenjsko pot in povezanost z drugimi. Glas je naša prirojena sposobnost, ki nam omogoča, da živimo življenje na način, ki nas podpira in osrečuje.

Naš glas odraža odnose v naši primarni družini, okolju, in vse izkušnje, ki smo jih pridobili skozi življenje. Pogosto se znajdemo v življenju, ki se ne ujema z našimi željami, kjer se počutimo izgubljene in nemočne, čeprav ne moremo natančno določiti, kje je težava.

Skozi zvok doživljamo vse in vsakogar okoli nas. Ta močna vibracija prežema vsako našo celico in napolnjuje ves svet okoli nas. Polno življenje zahteva odločnost, da stopimo v svojo osebno moč. Glas predstavlja moč. Tisti, ki ima glas, ima moč. Za sebe, za druge, včasih pa tudi za celotno skupnost. Zato je izjemno pomembno, da si z vso odgovornostjo in spoštovanjem prizadevamo za življenje v polnosti.

Knjiga vabi bralca na celovito osebno potovanje. Vabi nas, da se poglobimo vase in poiščemo svoj pravi glas.

O avtorici:

Sabrina Janežič (1996) je goreča raziskovalka življenja in odnosov, mentorica, avtorica ter predavateljica, terapevtka naravnega zdravljenja in bioterapije ter inštruktorica za glas. Izvorni stik z življenjem sta ji dala odraščanje in zorenje na kmetiji, kjer se je prepojila s čutenjem sil narave ter z razumevanjem onkraj običajnih čutil.

Že od otroštva je sanjarila, da bo postala pevka in učiteljica petja, vendar jo je globok notranji glas kmalu poklical po tem, da stopi na pot zdravljenja in hkrati deli svoje znanje, ki je pomembno za skupnost, ter razširi vedenje o zdravilni moči glasu. Je ustanoviteljica Centra za raziskovanje glasu in celostni osebni razvoj Sozvočje, kjer živi in predaja svoje srčno poslanstvo.

Je srečno poročena z ljubeznijo svojega življenja ter mama čarobni deklici. Z družino prebiva v tesnem stiku z naravo, v lesenem domovanju, zavitem v objem gozda.

Verjame v neizmerni potencial, ki ga vsak posameznik nosi v sebi, ter v zdravilno moč glasu in telesa. Svoje življenje je posvetila zdravljenju posameznikov in skupnosti.

Knjiga MOJ GLAS. MOJA MOČ. je njeno prvo pisano delo.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje