Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

REŠEVANJE ODNOSOV

Language:
Published:
22,75 
In stock
9789616372336
+
Add to wish list
Zakaj bi bil tudi vaš odnos v težavah? Zakaj bi se pridružili premnogim žrtvam z zlomljenim srcem? S svojim partnerjem lahko ponovno vzpostavite stik in skupaj lahko ustvarite nepozabno življenje, vendar morate takoj pogledate resnici v oči glede sebe in življenja, ki sta ga začela oblikovati.
Dr. Phil McGraw , čigar prva knjiga Življenske strategije je bila na prvem mestu lestvice najbolje prodajanih knjig časopisa New York Times, se je zdaj lotil težav na področju, ki pesti večino ljudi: njihovih odnosov. S svojim neposrednim načinom izražanja, s katerim je že vplival na miljone gledalcev v oddaji Oprah, se je oddaljil od klasične partnerske terapije. Pri tem se opira na dolgoletne izkušnje pri svetovanju zakonskim parom in vodenju seminarjev. Razkriva različne vrste neprimernega obnašanja, h katerim se - ponavadi podzavestno - zatekamo in ki uničuje naš odnos.

No posts found

Write a review