Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Skupaj ali narazen? Zavestno partnerstvo - zavestno življenje

Author:
Cover:
Language:
Published:
17,00 
In stock
9789616704618
+
Add to wish list

To je druga v seriji knjiga Zavestno življenje avtorice Mojce Majerle. Prva knjiga "Zakaj diete ne delujejo?!" nam govori o odnosu do hrane in telesa in odnosu do samega sebe.

Skupaj ali narazen je knjiga namenjena partnerjem, ki želijo premostiti konflikte in prepire. Avtorica svetuje kako reagirati ob prevari in kako zaživeti harmonično in navsezadnje kdaj ostati skupaj ali se raziti.

Zakaj se je avtorica odločila da napiše to knigo opisuje takole:

Zato, ker mislim, da je partnerski odnos eden ključnih - če ne ključen - odnosov, v katerem v odraslosti rastemo, se razvijamo, podpiramo drug drugega in odkrivamo vse plati sebe - od tistih najbolj temnih, do tistih najbolj svetlih.

Poznavanje vseh plati sebe pa je bistveno za osebnostno rast, za pridobivanje modrosti, za izkušnje življenja v vsej njegovi polnosti ter za gradnjo trdnih, zdravih in dolgotrajnih medsebojnih odnosov.

Da lahko rastemo, sledimo sebi in svojim željam ter smo priča tudi partnerjevemu napredku in njegovi življenski poti, si moramo nuditi prostor in čas, v katerem lahko raziskujemo, kaj se dogaja - na eni ter drugi strani.

 

 

No posts found

Write a review