Umreti v življenje

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
278 strani, trda vezava
7,35 
Na zalogi
9788182569713
+
Dodaj na seznam želja

Umreti v življenje, zbirka vprašanj in odgovorov Maharaj Charan Singha na temo meditacije, je zelo priljubljena med posvečenimi in iskalci. Meditacija je temelj nauka svetnikov. Predstavlja pot k Bogu, navdih za razum in hrano za dušo, ki hrepeni po združitvi z ljubljenim...

...Pričujoča knjiga je zasnovana na mojstrovih vzpodbudah k tej dejavnosti. Želi razjasniti, kaj je meditacija, in hkrati odstraniti dvome, vprašanja in bojazni, ki jih morda iskalec čuti do nje. Nadzorno nam predstavi mojstrove poglede na to, kako urediti življenje, da bo meditacija lahko postala naše najpomembnejše opravilo.
Zaporedje poglavij v knjigi vodi učenca postopoma skozi vse razvojne stopnje meditacije: od prilagajanja vsakodnevnih dejavnosti, tako, da si ustvari ustrezno vzdušje, do dejanske vadbe ter prepoznavanja in razumevanja njenih učinkov.

Knjiga je pisana v obliki vprašanj učencev na temo meditacije in mojstrovih odgovorov. Pričarati želi sproščeno in oživljajoče vzdušje srečanj, kot tudi poglobljeno in jasno izraženo lepoto resnice, o kateri pripoveduje mojster.

- odlomek iz uvoda


Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki