Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Vrnitev k sebi

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
21,70 
In stock
9789617129359
+
Add to wish list
Vsi smo že doživeli trenutke »prihoda domov« - ko smo sproščeni, prizemljeni in brez nemira, ki sicer močno zaznamuje naše vsakodnevno življenje. Ti trenutki se lahko pojavijo v naravi ali sredi dejavnosti, v kateri uživamo, sami ali z ljudmi, ki jih imamo radi.

Čeprav smo kot posamezniki edinstveni in raznoliki, je vsem tem trenutkom skupen občutek, da smo točno tam, kjer bi morali biti.

S tehnikami, prilikami in meditacijami iz knjige se lahko ti redki trenutki, ko se »počutimo doma«, preobrazijo v notranji tok, ki bo prežemal vse vidike našega življenja.

Te modrosti, izbrane med stotinami javnih govorov in intimnih pogovorov, so oblikovane tako, da bi nas spremljale na poti k preobrazbi tistih redkih trenutkov, ko se »počutimo doma«, v notranji tok, ki bo prežemal vse vidike našega življenja.

Knjiga ponuja nasvete za meditacijo in specifične tehnike, ki jih je vredno preizkusiti; vpogled v navade, ki nas ohranjajo napete in v konfliktu; in uvid, kako bi bilo videti življenje, če bi lahko prepoznali te navade in jih opustili.

"Premikajte se, kolikor celovito in popolno lahko, v samo središče svojega bitja, v središče ciklona. In prišli boste domov."

No posts found

Write a review