Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Bracov pogled - neznana neskončnost

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 x 19,5 cm
Strani:
158
Vezava:
14,90 
9789616861625
Na zalogi
+
Dodaj v seznam želja
Ko govorimo o Bracu, so številni nad njim navdušeni, nekateri njegove sposobnosti ne priznavajo. Vendar pa je dejstvo, da Braco obstaja, pomembno, celo nujno v življenju mnogih ljudi. In govorimo o resnično mnogih. Že samo to usmerja pozornost nanj. Kaj vendar ljudi tako vleče k njemu, ne pa k drugim, in v čem se razlikuje od njih? Koliko se je Braco približal resnici? Zakaj ga sprejema tolikšno število ljudi, ne glede na njihova življenjska prepričanja, svetovne nazore, ne glede na kontinent? In kaj se pravzaprav dogaja? Na vsakem srečanju sta dva udeleženca: prejemnik in dajalec moči in pomoči. Ta v prejemniku ustvarja prepričanje, da so njegove želje uresničljive (»Ne jaz, tvoja vera te je ozdravila.«). Dajalec je oseba z razvitim samospoštovanjem in ima pogum odigrati vlogo katalizatorja prejemnikovega verovanja, da se bo uresničilo to, kar se je doslej zdelo nemogoče. Kdo je Braco, ki ga želijo srečati množice z vsega sveta? Akademsko izobražen človek - cenjena oseba, ki izpolnjuje želje ljudi. V spontanem razgovoru je pojasnil, da se bo z ljudmi srečeval, dokler bo za to zanimanje. Ko bo pojenjalo, se bo umaknil.
Za srečanja v molku in nekajminutni pogled se je odločil, ko so ljudje pričeli prihajati v tolikšnem številu, da ni več mogel govoriti z vsakim posebej, kar je bila njegova dotedanja praksa. V čem je Bracova skrivnost? Za vsako srečanje je motiviran. Na srečanju občuti srečo. Enostavno in učinkovito.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek