Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

101 POT DO BOLJŠE INTUICIJE

Author:
Language:
Published:
9,60 
In stock
9789619121290
+
Add to wish list

Pričujočo knjigo sem napisal z namenom, da bi vam pokazal paleto načinov, kako postati dovzetni za svojo intuicijo, kako jo razvijati in predvsem kako ji zaupati. Da bi se zmogli povezati s tem življenjsko pomembnim virom modrosti-virom, ki leži globoko v vseh nas, virom, ki ga je moč obuditi in izuriti, sem oblikoval 101 različno pot, način, kako to storiti. Kajti, če jo želite spodbuditi in jo uporabiti na vseh področjih svojega življenja, potrebujete le malce moči.

Vsak od 101 načina je zabaven, kratek in se ga je mogoče zlahka naučiti.

Če želite živeti intuitivno življenje, morate verjeti in vedeti, da ste opremljeni z vsem, kar potrebujete. Kot duhovno bitje posedujete brezmejne sposobnosti, zato bi bilo dobro, da bi si priznali in obudili v vas speče zmožnosti. Med meditiranjem se skušajte osredotočiti nase kot na duhovno bitje. Energija, ki prežema življenje, Boga, vesolje in naravo, prežema tudi vas - vaš duh. Verjemite v svojega duha in intuitivne sposobnosti. Vedno so bile v vas...in za vekomaj bodo.

John Holland

No posts found

Write a review

Similar